jueves, 11 de febrero de 2016

TALLER PREVENCIÓN VIOLENCIA DE GÉNERO ENTRE JÓVENES Y ADOLESCENTES PARA AMPAS

Mostrando Prevenció VG DEFINITIU.jpg
Mostrando Prevenció VG DEFINITIU.jpg

L'alarmant augment de situacions de violència de gènere i violència sexual entre les i els joves obliga a les Administracions Públiques a sensibilitzar a tots els sectors de la societat sobre aquest greu problema. En aquest sentit, el paper de les famílies de les i els menors és fonamental per a la detecció i la prevenció.

La Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, en col·laboració amb la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament d'Alacant posa a la disposició de les AMPAS dels IES de la ciutat d'Alacant una Xarra- Taller de “Prevención de la violència de gènere entre joves i adolescents” que tindrà lloc el 18 DE FEBRER a les 18h. en el CREM (c/ Pare Mariana,19)

Remetem adjunt cartell que publicita l'activitat i els preguem el facen arribar a les i els membres de l'AMPA del seu centre.


Moltes gràcies per la seua col·laboració.

---------------------------------------------

El alarmante aumento de situaciones de violencia de género y violencia sexual entre las y los jóvenes obliga a las Administraciones Públicas a sensibilizar a todos los sectores de la sociedad sobre este grave problema. En este sentido, el papel de las familias de las y los menores es fundamental para la detección y la prevención.

La Conselleria de Igualdad y Políticas Inclusivas, en colaboración con la Concejalía de Igualdad del Ayuntamiento de Alicante pone a disposición de las AMPAS de los IES de la ciudad de Alicante una Charla- Taller de “Prevención de la violencia de género entre jóvenes y adolescentes”, que se celebrará el 18 de febrero a las 18h. en el CREM (C/ Padre Mariana, 19)

Muchas gracias por su colaboración.

Mª José Espuch Svoboda
Regidora d'Igualtat
Ajuntament d'Alacante

No hay comentarios:

Publicar un comentario